20 minuter?

Efter en härlig sovmorgon, en kopp kaffe och den fina morgondosen av tabletter var det dags för dagens första pass på crosstrainern. Rolling hills idag också, men för utmaningens skull så utökade jag tiden lite.

Har kört 15-minuterspass hittills. Igår tänkte jag att om jag utökar en minut varje vecka så är jag uppe i över en timmes långa pass innan året är slut. Hur bra vore inte det?
Men idag var jag nog lite kaxig, så jag utökade till 20 minuter istället för 15. Det gick, men det var kämpigt. Bilden ovan är tagen ca fem minuter efter att jag stigit av kan jag säga, och fortfarande så dryper svetten!

För andra kanske 20 minuter på en crosstrainer är en lätt match, men jag fick liksom räkna mig igenom minutrarna... fokusera på att inte ge upp och bara köra. Det var knappt så benen bar mig till köket när jag skulle ut och fixa iordning min proteindrink efteråt, haha!

Men så skönt att känna att man verkligen gjort någonting! Nu ska jag andas lite, sen köra en vända med kettlebell innan duschen kallar. Sen drar vi till stan, och jag åker dit med gott samvete, med vetskapen om att jag faktiskt gjort något bra. Det känns kanon!


Imorgon kommer mittensiffan i min vikt ändras.
Garanterat,
och jag är superpeppad!

Gillar

Kommentarer