30% rabatt och ett plånboksfodral på väg hem !

Jag är rätt dålig på att ta hand om min telefon faktiskt, så det är väl på tiden att jag gör något åt det. Ett plånboksfodral från JRshop ska hjälpa mig på traven är det tänkt. Snyggt, verkar praktiskt och gör att jag kan ha telefonen i väskan utan att jag behöver fundera på om den repas.
Samtidigt som jag ju får koll på körkortet, bankkortet och andra viktiga kort. De som känner mig, och som har mig som vän på facebook, vet hur många gånger jag letat febrilt efter körkortet då jag haft paket att hämta t.ex. Mitt minne är inte det bästa ;)
Med detta plåboksfodral kommer jag ha telefon och kort på samma ställe - hur bra som helst. För ja... jag är en sån där som har med telefonen överallt!

Vill du också ha ett plånboksfodral (finns finns i flera färger såklart)? Eller behöver du något annat tillbehör till din telefon eller iPad? Kika in hos JRshop där du nu har 30% rabatt på allt och dessutom fraktfritt fram till sista oktober. Det finns inget "minsta ordervärde" och inga extra avgifter - vilket gör att du får det du behöver till oslagbara priser!
  • Shopping
  • 9 visningar

Gillar

Kommentarer