38 år

Idag fyller min äkta hälft 38år. För att uppmärksamma detta fikade vi på hemgjorda räksmörgåsar igår kväll. Han ville inte ha smörgåstårta idag (som annars är lite av en klassiker här hemma så fort någon fyller år) - detta för att det är dagen innan julafton och man känner ju inte direkt för att äta sig så där "mastodontmätt" som man lätt gör när det serveras just smörgåstårta.

Så istället ville han att jag skulle svänga ihop lite kaffebröd. Något med saffran sa han - och det blev lussekatter (både med russin och pärlsocker, eftersom barnen här hemma har börjat rata russin!). Sen gjorde jag även en butterkaka som jag vet att han uppskattar - "krämigt och gött ska det vara" är hans ord! ;)

Simon var tyvärr inte här imorse... egentligen skulle han ha kommit igår kväll för att få vara med och "förbereda" inför pappas födelsedag men så vart det tydligen inte. Så barnen här överlämnade paketet till pappa redan innan han kom hem... sedan följde en ganska lugn dag fram till eftermiddag då mina föräldrar samt syster med pojkvän kom förbi. Så det fikades och tjötades såhär dagen innan julafton.

Gubben vart ju nöjd också - han som inte ens räknat med besök liksom. Och hit kom de ändå ;) Dessutom fick han sig en värmande (och förbannat snygg) halsduk med HV71 tryckt! Och lite lukta-gott inför morgondagen! :)

Stort grattis till min älskade make, som jag älskar lika mycket idag som för fem år sedan... om inte mer nu! ;)

Gillar

Kommentarer