4årskontrollen som uteblev

Imorse blev ingen vanlig morgon direkt, jag och de små somnade faktiskt om efter att de stora gått till skolan. Så jag vaknade med ett ryck, tittade upp och klockan stod på 10.19. Alla barnen sov ännu! PANIK!

Vi skulle vara på vårdcentralen (bvc) 11 minuter senare. Vi hann inte!
Klockan var 10.50 när vi gick in genom dörren på bvc, så det blev ingen fyraårskontroll för Rasmus idag, den tar vi en annan dag. Skönt att jag har en bvcsköterska som förstår iallafall, hon är alltid lika glad och trevlig, även om jag klantar till det!

Lillan iallafall, det vart fokus på henne idag. Och hon impornerar stort! Sen sista kollen för knappt två veckor sedan så hade hon vuxit överallt så att säga. +590gram, så idag visade vågen 4500g precis. Stor tjej ? och måttstocken visade 57,9cm. Nästa besök är planerat till 13 januari och då står första läkarundersökningen på schemat. Hujedamig, vad fort det går!

För övrigt så passade jag på att kolla mitt hb idag. Trött är jag ju, och tydligen var jag blek också. Men mitt hb finns det ingen som kan klaga på längre - rekordhöga (för att vara jag) 126!! Helt otroligt (jag har maxat 121 de senaste 10 åren!). Så förmodligen beror blekheten på tröttheten som i sin tur förmodligen beror på hur jag mått den senaste veckan. Jag hoppas bara att det ska vända nu innan jul och att jag får börja må bra igen.

Efter en timme kom vi iallafall ifrån vårdcentralen och har vart hemma en stund nu. Eftermiddagen/kvällen kommer att spenderas med att göra lite julgodis och annat gott kan jag tro. Får se vad det bjuds på.

Sex dagar kvar till julafton - men vart är julkänslan?

Gillar

Kommentarer