50-årstårta och firande

Min mamma fyllde som ni vet 50 i fredags, så det firade vi idag istället. I fredags jobbade ju lillasyster och igår var vi alla iväg. Jag, Conny, syster och svägerska var iväg på Falköpings Event - medans mamma o pappa var på Karlsborgs julmarknad. Så firandet blev idag - och jag gjorde såklart en smörgåstårta. Visst kan jag inte äta de mängder jag gjort förr, men jag kan äta - om så lite. Inget bröd dock, men lite räkor och fyllning går bra, och gott var det minsann!

Mamma verkade nöjd med sin tårta - det var väl huvudsaken! :)
Var såå nöjd när jag kom hem under kvällen och insåg att mer eller mindre hela dagen gått utan en enda dump - trots smörgåstårtan som jag faktiskt var lite rädd för. Men givetvis så dumpade jag på kvällen. Typiskt - men det är framsteg ändå! Kvällen blev inte riktigt som planerat då förstås, två timmar i sängen typ - men det är sånt man får ta ibland.

Imorgon är det måndag och det väntas ett telefonsamtal till farbror doktor. Jonathan har fortfarande ont trots penicillin så med största sannolikhet kan han behöva lokalbehandling för hörselgångsinflammationen. Det återstår att se - samtidigt får jag då avboka tandläkarbesöket för både Rasmus och Simon. Det finns helt enkelt inte med. Kan ju inte dela på mig liksom...!  • Sponsrat
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer