Alla dagar är inte bra dagar


Natten som var, den var hemsk. Vet inte riktigt vad det var med Noah - men någonting var väldigt tokigt iallafall. Skrik halva natten igenom och gråt resten. Jonathan sov på en Alvedon men sov ändå ganska oroligt (han hade feber och ont igår, därav alvedon). För övrigt hade vi alla tre smågrabbarna inne hos oss...

Så när jag skickat iväg de stora killarna till skolan tänkte jag lägga mig ytterligare en stund. Blunda lite sådär ni vet. Men nej, barnen hade andra tankar - och tjohej, så var varenda unge vaken! Vad lycklig jag var då, just i den stunden! Inte ens kaffetarmen hade fått sitt liksom - hur skulle denna morgon gå?

Men ja, än så länge har det funkat någorlunda bra iallafall - man funkar utan sömn också, även om det är knappt. Lite legobygge (duplo när de minsta är med), lite klossbygge och lite Pinofilm så har ungarna varit något sånär nöjda och glada. Själv har jag pimplat kaffe som en kalv dricker mjölk ungefär. Massor! Ska snart slå på andra kannan för idag, och vi har inte ens nått lunchtid?!

Jonathans feber är borta och han är vildare än någonsin. Dock något gnällig. Noah däremot, han går i perioder idag. Ena stunden är det nöjt och glatt, andra stunden är det totalt omöjligt att sluta gråta. Men barn har väl sina dagar de också, det vet väl alla föräldrar? ;)

Gillar

Kommentarer