Alla dessa sprutor...

Snart... snart är det äntligen klart!


På operationsdagen och sex dagar därefter har mina kvällar förgyllts med ett härlig stick rakt in i magen. Kanske inte det mysigaste, men det kändes inte alls så mycket som jag trodde! Det handlar ju egentligen om hur man håller nålen... Men snart är de slut, snart snart! :)

Fragminsprutor är det, om någon undrar. Hur jädrans spruträdd jag än är känns det som om det är lika bra att ta dessa sprutor nu efter operation, precis som man är tillsagd - likväl som man lyder alla andra ordinationer man fått från läkare och kirurg. "Andas i peppen", "ligg med bara en kudde under huvudet" och mer långsiktiga råd som "drick inte till maten", "ta minst 20 minuter på dig för varje måltid", "ställ klockan för att äta" osv.

Man gör som man blir tillsagd nu, och hoppas på det bästa. Så fort såren på magen läkt någorlunda ska jag börja med motionen också. Har ju en crosstrainer här hemma som kommer användas flitigt nu, plus att barnen får hänga på när jag tar mina promenader :)

Det känns fortfarande smått otroligt att jag äntligen ska få gå ner och stanna där nu. Vem säger att jag inte kommer gå upp igen liksom? Men ja... nu har jag ju oddsen på min sida för en gångs skull!

Gillar

Kommentarer