Amor Vincit Omnia

Efter att mitt inköp från Living and Room legat och dammat på en hylla i flera månader har det äntligen kommit upp. Känns kanonbra, och väggordet sitter fint där över dörrposten. Nu saknas taklister i hela matdelen, men det ska upp så småningom - dock prioriterar vi "det blå rummet" nu. Ni ser ju faktiskt hur det ser ut - och kommer se ut, trots avsaknaden av lister!

Amor Vincit Omnia är tre ord som betyder mycket för mig, det har de gjort länge. Sen när jag träffade Conny så var det en del som hände runt omkring vilket gjorde att vår kärlek till varandra sattes på prov både en och två gånger - men nog tusan tog vi oss igenom det.
Under våra snart fem år tillsammans har vi gått igenom en hel del om man säger så, vilket gör att vi vuxit i oss själva och vår relation till varandra är starkare än någonsin. Oftast behöver vi inte ens prata för att vi ska veta vad den andra känner eller tänker... låter det trist?

Det är himla smidigt iallafall, men givetvis pratar vi ändå. Säg som nu t.ex, vid renovering osv. Vi vet hur vi vill ha det, och vi tänker typ likadant om saker och ting - trots att man kanske sagt så mycket om det tidigare. Skumt, men coolt på ett sätt... vi är liksom inte särskilt "lika varandra" i övrigt när det gäller tankar.

Oj, vad sluddrigt det blev nu, men det jag ville komma till var iallafall - att trots motstridigheter och tuffa stunder så står vi här - gifta och med fem underbara barn under våra vingar. Starkare än någonsin. Och det lär vi fortsätta göra! Amor Vincit Omnia! ?

Gillar

Kommentarer