Annika ger svar på tal - igen

Jag vet vad socker är, det vet jag mer än väl.

I det här läget skulle nog vilken morsa som helst ge sitt barn både mariekex och oboy. Oboy i nappflaska, visst. Jag skulle ge honom både coca cola och outspädd saft om det var vad som krävdes serdu.

Diskussionen har jag haft med läkare och sköterskor (både på sjukhus, 1177 och vårdcentral - samt giftinformationscentralen!), som jag tycker känns mer kunniga än någon anonym "sak" på internet som inte ens kan stå för vem h*n är. Någon som försöker kommentera flera inlägg för att försöka få mig att sluta skaffa barn - du lyckas inte. Nästa barn finns redan med i planeringen serdu.

I vilket fall som helst kan jag meddela, om du nu missat det, att Jonathan haft stora blåsor i munnen och därmed inte kunnat äta varm mat. Eller ja - han har knappt ätit något alls. När jag pratat med mina vårdkontakter och de frågat om han ätit / druckit så har jag uppgett vad han fått i sig.
Det har mestadels varit mjölk, yoghurt, glass, oboy, mariekex och saft. Någon enstaka flaska välling. På en hel vecka!! Men det har vart helt okej, bättre det än ingenting. En morgon drack han ur fyra nappflaskor med OBOY! Skandal va? ;)
Jonathan kan dricka ur glas, det har han kunnat länge. Men inte med blåsor på läppar och tunga. Då har han själv velat ha nappflaska. Och han har fått det, sen om du klandrar mig för det så är det helt okej.
Undrar hur du hade gjort - hade du tvingat ditt barn att dricka vatten i glas kanske? Jag kan säga att ditt barn hade varit jädrans så hungrigt vid sänggående då - något min Jonathan sluppit att vara!

Kan dessutom tillägga att idag är första dagen han ätit annat än ovanstående. Tre stora smörgåsar till frukost till exempel, och en halv ugnstekt falukorv till lunchen. Så han har inte skitit i att äta för att det varit kul. Han har gjort det för att han inte kunnat äta! För idag åt han minsann upp sig ordentligt, och har knappt klagat alls. Han har inte bett om oboy överhuvudtaget, inte mariekex heller. Han ville ha M-A-T.
Ingen är gladare än jag och pappa C.

Så antingen tycker jag att du ska vara tyst om sådant du inte vet, eller så frågar man så man får reda på fakta. Försöka "spela Allan" tjänar ingenting till ;)
  • ALLMÄNT
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer