Ännu en balja är på väg

För en tid sedan så vann jag ju en ihopfällbar badbalja, och denna togs emot med öppen famn här hemma. Den gamla baljan som vi haft sen Simon var liten - den åkte ut fortare än kvickt och nu badar barnen i en grön mysig balja från Youngcare som är både snygg och praktisk.

Ganska snart efter att vi fått hem denna balja insåg jag att vi, med tre (snart fyra) barn i "lämplig ålder" behöver en balja till. Dessa tar ju verkligen ingen plats alls när de är ihopfällda så det är supersmidigt. Och med två baljor kan ju två barn bada samtidigt. Praktiskt! Så nu är ännu en balja på väg hem - underbart ?

Det finns så mycket jag föredrar med denna balja framför den gamla vi hade. Den är enkel att fälla upp och ihop, den hängs upp med hjälp av en inbyggd krok, den är utrustad med både halkskydd i botten och en plugg där vattnet töms ur. Men givetvis ska ni få en full recension av denna balja inom kort - håll i hatten! ;)

Som synes så gillar barnen baljan - detta är dock bilder sen den testades första gången! Är ni sugna på en badbalja så finns den som sagt att köpa hos Youngcare!
  • Leksaker
  • 28 visningar

Gillar

Kommentarer