Är sommaren slut nu?


Imorse vid 05.30-tiden väcktes jag lite smått av en "jag-sticker-nu-jag-älskar-dig-puss", och jag förstod knappt vad det var frågan om.

Visst, jag visste ju att semestern var över och att det var dags att börja jobba idag. Men efter fyra veckor tillsammans var det knepigt att inse att vardagen är ikapp igen. Jag vände mig om och somnade - och två timmar senare vaknar jag med två småpojkar bredvid mig istället... Morgonmys - vardagen när den är som bäst!

Eftersom vi, under semestern, köpte oss ytterligare en bil så kan jag nu hitta på saker med barnen trots att pappan i huset inte är hemma - oavsett om han jobbar dag eller kväll. Min förhoppning är därför att vädret ska vända snart och att det rusk som vart här i snart en vecka ska dra iväg någon annanstans snart. Nog att semestern är slut - men sommaren behöver väl inte vara slut för det?
Jag vill ha fler heldagar vid sol och bad, fler dagar med vattenplask och slottbygge, ja jag vill kunna njuta några veckor till iallafall innan hösten kommer med kyla och regn...

Gillar

Kommentarer