Att bearbeta idioti på mitt sätt

Dessa blommor vill jag ge er, varenda en av er som kommenterat så varmt under gårdagen (och annars också). Men jag trodde inte alls att jag skulle få sån underbar respons som jag fick under dessa inlägg.


Gunnar som tyckte att jag var både sinnessjuk och på väg att äta ihjäl mig, samt att jag borde ta Rasmus till läkare pga "tillbakautveckling" och "J K som inte tyckte att såna som jag borde få några barn, för jag vill inte ha barn för att barn är barn - utan jag är bara desperat efter siffran 11


All den respons jag fått är guld värd, ni anar inte.

Många undrar dock varför jag tar mig tid att besvara dessa kommentarer. Ibland undrar jag detsamma, och det är inte ens en bråkdel av dom som jag tar mig tid att besvara, och då finns det en anledning till det. I dessa fall tycker jag att personerna i fråga gick till rätt hårt personangrepp så jag ansåg att flera borde få ta del av detta.

Men också för att jag vill kunna svara - personerna lämnar varken mail, namn eller bloggadress (som jag antar att de faktiskt har, eftersom de bemödar sig med att kommentera andras på detta sätt).

Men sen är det ett sätt för mig själv också att försöka förstå personen i fråga, som i dessa två fall inte alls gick. Men efter att jag skrivit av mig och lättat på hjärtat ang. det som står - så kan jag släppa det där. Ja, ni förstår nog... :)
I vilket fall som helst. Från djupet av mitt hjärta:
Tack!

  • ALLMÄNT
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer