Att fixa en platsbyggd pool

Inlägget innehåller reklam för poolgiganten
(bilderna är lånade från angiven hemsida)

Att köpa eller bygga pool är ett stort steg för många, och jag ska erkänna att startsträckan från "big no" till att nu vilja - den har varit ganska lång även för mig. Men nu så <3

Efter flera år med barn och trädgård utan pool bestämde vi oss förra året för att testa det här med en pool, då en enkel pool i hyfsad storlek. En mer eller mindre portabel pool, möjlig att montera ner. Lusten, drömmar och mål infann sig väldigt snabbt!

Det funkade bra och nu finns istället tankarna på att bygga en pool på plats, varför jag också kikat några gånger hos poolgiganten. Med flertalet trevliga pooler att välja mellan så är det helt klart deras thermopool som tilltalar mig mest. En välisolerad, stark och hållbar pool som finns i flera olika storlekar och som är enkel att täcka - kan det bli bättre?
Med en automatisk pooltäckning av lamelltäcke håller man både kvar värmen i poolen men dessutom säkrar man upp. Denna lamelltäckning håller för en vuxen på 100kg att gå på, så då kan jag känna mig ganska säker när det gäller de mindre barnen som inte kan simma - och jag måste säga att jag tycker att det är riktigt häftigt att täcket öppnas med en app i mobiltelefonen!

Hos poolgiganten hittar du dessutom alla tillbehör du kan tänkas behöva, som poolstädare och reningsverk. De tillhandahåller också det du behöver för att ge din pool det där lilla extra, som gör poolen mer personligt utformad. Kantsten, trappor, belysning och olika liners. Liner är den matta som blir som en bakgrund i vattnet - jag som alltid fastnar för mosaiken, är nu helt såld! Den blå mosaiklinern är verkligen så "jag".


Vågar jag hopopas och tro att jag lyckas övertala Conny till att ordna en plastbyggd thermopool till sommaren -22? Det vore en dröm!
Alltså jag vet ju att han kan, han har baskunskaper kring snickeri och har rivit & byggt väggar här inomhus, byggt altan, lekstuga och växthus. Så visst ska han kunna fixa min drömpool!?

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer