Att förlägga saker och ting...

Seriöst... just nu är min tillvaro uppochner kan man säga. Jag har verkligen ingen aning om vart mitt körkort är, likaså min mobil. Ica- och coopkort är också borta. Spårlöst borta. Lite lagom jobbigt eftersom jag har flera paket att hämta ut, och de flesta har ju använt sig av smsavi. I de senaste fallen har jag gett Connys mobilnummer, men jag måste ju fortfarande ha mitt körkort!

Såna här tillfällen får mig att inse att jag verkligen behöver en plånbok, eller en korthållare. Där alla mina kort kan ligga. Nu är inte ica- och coopkort livsviktiga i jämförelse med telefon och körkort. Men ändå... kan vara bra att ha grejjerna på samma ställe liksom... och kanske lägga upp det på en hylla när man kommer hem? Idag har vi vänt uppochner på småkillarnas rum och sovrum/vardagsrum. Men inte har vi hittat något iallafall, bortsett från leksaker... humm. Bilen är genomkollad också, någorlunda iallafall. Jag brukar ha mitt körkort där ute men det låg inte där...

Konstigt nog så har jag mitt bankkort... minns inte varför men troligtvis har Conny haft det och jag har tagit det från hans plånbok. Jag vet inte... men det måste ha varit så. Men det är ju bara en tidsfråga innan även det försvinner... eller förresten... vart la jag det? Jag hade ju det igår...!
  • ALLMÄNT
  • 104 visningar

Gillar

Kommentarer