Att ha samma otur med barnen som med bilen?


Ja, det är tur att det är annorlunda! :) Bilen fick vi besiktiga fem gånger innan den blev godkänd nu i april. Noah behövde ingen ombesiktning, han var mer än godkänd på BVC idag - trots att han ännu inte pratar.

Man kan som bekant inte jämföra barn och barn, inte ens sina egna. Men det vet jag ju redan. Sen har både Rasmus och Jonathan vart snabbare med att lära sig gå än att lära sig prata. Men båda dom pratar som två pratkvarnar idag - det är inga fel på dom ;) Inte heller på Noah!

Vikten visar 13980g och längden är nästan 87cm (vill minnas att det var 86,7cm). Underbara unge, du börjar bli stor nu! ?

Att han inte pratar var inte heller något som BVC lade särskilt stor vikt vid, även om många 1,5åringar kan säga 8-10 ord själva. Noah förstår vad vi säger, mer än väl - och språket handlar om så mycket mer än bara prat och egna ord. Även om man egentligen vet det är det skönt att få det bekräftat en extra gång... Sen började han faktiskt säga "mamma" häromdagen, gissa min lycka!? Klockan 23 på kvällen så skriker han från sin säng: "MAMMA!!" Jag tittar dit och han säger lugnt "mamma", jag skrattar och frågar vad han sa. Han upprepar det. Så sitter vi där "Noah" "Mamma" "Noah" "Mamma" om vartannat, haha... att klockan var så mycket struntade jag blankt i - han sa ju mamma! Något jag väntat otroligt länge på...

Så fick han den berömda vaccinationen med. Alltid lika populärt (eller inte!). Men idag slapp jag ta pärsen med att ha honom i mitt knä när han blir stucken - idag fick Conny ta det. Det gick bra det också - trots Connys egna spruträdsla. Ja, ingen av oss är särskilt förtjust i det här med nålar och sprutor kan jag säga...

Slutresultat: Godkäntstämpel i rumpan! Tack för det!
  • Noah
  • 115 visningar

Gillar

Kommentarer