Att sanera bort oönskad lukt

Annons för Ozoneair

Ozoneair är, för mig, en ny produkt som jag inte hört talas om tidigare - men jag vill lyfta funktionen då detta är något många kan behöva till sitt hem, sin båt eller kanske till ett kontor.

Ozoneair har tagit fram en produkt som lyfter din städning och rengöring till en helt ny nivå. Med en enkel knapptryckning kan man få bukt med dåliga lukter en gång för alla. Ozon är 3000 gånger mer effektiv än klorin, så du kan ju gissa hur effektivt det är?

Denna produkt är användarvänlig och vänder sig till privatkonsumenter som inte har använt liknande maskiner tidigare. Tryck på en knapp och maskinen börjar arbeta. Syret i luften omvandlas till ozon och neutraliserar de den ej önskvärda lukten. Resultatet blir att dålig lukt försvinner, men även mögelsporer, bakterier och olika allergener kan försvinna. Ännu bättre är att maskinen klarar sig själv, du kan alltså göra helt andra saker medans maskinen fixar bort lukten!

Ozonet rengör dessutom alla utrymmen i rummet, när ozongeneratorn körs. Ozonet tar liksom inte bara bort luften, utan fångar även de ytor där dålig lukt fått fäste - såsom väggar, tak m.m.

Vi står inför en renovering i källaren där vi kommer behöva riva väggar och eventuellt även tak. Det är en omfattande renovering av källaren som inte renoverats sedan huset byggdes. Under de senaste 15 åren har källaren endast använts till förråd. Jag funderar därför väldigt starkt på att köpa hem en maskin från Ozoneair, som kan hjälpa oss med eventuell lukt som kan framkomma vid denna renovering.

Dessutom hade vi en villabrand 2017, då man renoverade typ hela huset men då förrådsutrymmet var stängt så valde de att isolera detta och inte behandla eller renovera området. Detta gör att jag kan känna mig lite rädd för att brandlukt eventuellt framkommer nu när vi börjar "riva" i väggarna.

Har man problem med tex röklukt är ozonbehandling med Ozoneair också ett optimalt val. Röklukt sätter sig ju gärna i både väggar och textilier - perfekt för en ozonbehandling som tränger sig in i minsta molekyl och dödar dålig lukt!

Ozoneair funkar alltså på alla typer av odörer och lukter från exempelvis brand, unket, impregnering, mögel, urin, djur osv. Allt. Hur bra som helst!

Har du också något utrymme som du misstänker skulle vara i behov av en uppfräschning i form av ozonbehandling?

  • 4 522 visningar

Gillar

Kommentarer