Att shoppa i en vanlig butik utan skam!


Tre nya plagg till garderoben, inköpta på Gina Tricot

Kan du förstå känslan när man går in i en vanlig butik och känner skam över att ens vara där? Att känna att alla glor på en och stirrar, viskar och hymlar om vartannat - tills man i stort sett backar ut ur butiken igen, med svansen mellan benen?

Ungefär så har jag känt varje gång jag gått i en klädesbutik tidigare. Visst, jag drar fortfarande stl XL, så jag är absolut inte liten. MEN, jag kan handla i vanliga butiker! Jag kan vistas inne på Gina Tricot t.ex, utan att behöva skämmas så ansiktet blir pionrött! Jag kan dessutom gladeligen ta fram visakortet för att betala mina inköp - för visst kan jag ha deras kläder.

Gissa den känslan då!? Eller känslan när maken är med, hittar en tröja som han tycker är snygg - och jag kan ha den? Den känslan går inte att beskriva. Den är stor, det är lycka!
Helt plötsligt fick jag kraft och energi att rensa våra garderober, för att göra plats för fler, mycket mindre, plagg än vad som finns där i nu.

Tänk den dagen man kan öppna sin garderob och ställa sig frågan "Vad vill jag ha på mig idag?" istället för att fundera i stil med "Vad KAN jag ha på mig nu?" / I vilket plagg döljer jag bilringarna bäst?
Tänk att kunna gå in i vilken butik man vill och känna att man inte behöver titta på de största kläderna ens, när man kan blädda bland byxor i storlek 44/46 t.ex, och kunna ha dom. Vilken otrolig känsla!

Jag börjar äntligen se att den dagen kommer närmare...

  • ALLMÄNT
  • 9 visningar

Gillar

Kommentarer