Att sova borta, tröstshopping och begravning - på en och samma gång?

Såhär snygg blir jag vid förkylningar och annat, ja jag syftar på läpparna. Jag brukar inte se ut som en gris i hela fejset så sett - det tror jag är en tillfällighet, haha!

Tre av fem barn är snoriga och lite halvfebriga, så att åka hemifrån ikväll var extra jobbigt. Noah hostar rätt illa emellanåt och Jonathan är ordentligt genomsnorig. Jag är glad för att en eventuell förkylning på mig inte brutit ut mer än vad som visat sig på läpparna än så länge...

Men att åka var välbehövligt då resan startar ifrån mina föräldrar startar redan kl 06 imorgon bitti. (Å fy sjutton gubbar, kl 6 liksom... då jag sover som bäst typ!) Så jag anammar lillasysters säng inatt.
Kommer dock känner väldigt lustigt att sova utan Conny vid min sida. Nog har jag vart ifrån honom några nätter de sista åren, men det har varit antingen för att jag legat på sjukhus eller för att jag vart iväg på bloggevent. Så detta känns lite snedvridet...
Men värst är just det här med att lämna hemmet nu när ungarna inte är några piggeliner direkt. Jag får trösta mig med att jag är hemma imorgon kväll igen... Det är bara ett dygn jag är bora, inte mer.

Imorgon kl 10 börjar begravningen. Efter det är det fika och sådär för de närmaste.
På vägen hem (som i bara resväg tar ca tre timmar) kommer vi stanna vid Marieberg i Örebro. Känns rätt bra faktiskt, jag ska shoppa loss på IKEA! Vilken kvinna blir inte lycklig över det?

Det låter säkert ursjukt i era öron, att jag ska på begravning för att några timmar senare springa som en yr höna på IKEA!? Eller?
Men nu är det så att vi far förbi Marieberg på hemvägen och dessutom har vi inget IKEA i närheten, vårt närmsta är Örebro (och Jönköping). Så nu när vi ändå ska stanna där så springer jag in o fixar lite sovkuddar, soffkuddar, lampor, ramar och annat smått och gott. Vem vet om det finns nåt annat fynd också?
Tröstshopping... är det inte den som är den allra bästa shoppingen? På tal om shopping, vet ni vad? Min kära make kom hem med något till mig idag - en surfplatta! Behöver jag säga att jag älskade honom lite extra då? ;) Haha nej, så illa är det inte - men nog blev jag glad! Det fanns vissa skäl till att det inte blev någon surfplatta runt juletid som det var tänkt, men nu så blev det av. Äntligen - och jag blev kär vid första ögonkastet! ?

Förresten! Jag blev intervjuad av Elin idag, vill du läsa? Frågorna hittar du HÄR! Jag erättar t.ex. hur jag är som person, varför jag vill ha just 11 barn och så ger jag mina bästa tips för att lyckas som bloggare. Läs och njut! ;)
  • ALLMÄNT
  • 10 visningar

Gillar

Kommentarer