Att träffa ett medium + hemseans

Efter allt som hänt nu kommer det bli riktigt skönt att få träffa ett medium, vilket jag ska göra i veckan. Jag ser fram emot detta med stor förtjusning och väntar ivrigt på att sätta mig ner och höra vad hon har att säga.

Det blir tarotkort samt kontakt med andevärlden. Visst ska det bli intressant att höra vad korten har att säga, absolut! Men det jag ser fram emot mest är det sistnämnda, Kontakt med andevärlden.

Jag har varit ganska skonad från dödsfall i min närhet genom livet kan jag tycka. Ändå finns det några som är borta som jag saknar mycket. Som du säkert redan listat ut så var det ett dödsfall som inträffade i fredags, och jag och min familj är väl ganska skakade kan man säga. Känns tungt i hjärta och själ, mycket tack vare att man aldrig fick chansen att ta farväl.
Om jag ska vara ärlig så vet jag inte vem jag hoppas kommer fram nu när jag får chansen att få kontakt med någon på andra sidan. En del av mitt inre vill gärna att han kommer fram, visar sig och berättar varför han valde att gå utan att visa att det var dags - så vi fick en chans. Medans en annan del hoppas att det är en annan man som väljer att visa sig, så att jag kan ställa frågor å min mammas vägnar.

Vi får se helt enkelt, givetvis kommer jag berätta här inne vad som hänt och skett också. Vad jag kände och hur jag tyckte att det var. Blir det lyckat så kommer en hemseans arrangeras så snart som möjligt. Något jag också ser fram emot, såklart. Det andliga har länge faschinerat mig, men nu känner jag mig väldigt ivrig på att verkligen få det gjort. Jag måste verkligen... finns så mycket jag vill få veta...

Tror du på det andliga?
Tror du att någon kan sitta och berätta om ditt förflutna och din framtid, och förmedla kontakt med dina avlidna anhöriga?
  • ALLMÄNT
  • 9 visningar

Gillar

Kommentarer