Att unna sig en jacka


... är något av det svåraste har jag märkt!

Jag är inte bortskämd med att kunna gå in i butiker och testa jackor som jag kan ha. Senast jag köpte en jacka var i februari 2009 och den kunde jag inte stänga då, men jag köpte den ändå. Sen blev jag gravid, gravid igen och gravid igen... så att jag skulle få igen den efter Noahs ankomst var ju inte i denna värld.

Nu kan jag stänga den. Det är ju jättekul, men jackan är ju fyra år gammal! Nu är det ju så att jag hittat två jackor, på H&M, en butik jag besöker emellanåt för grabbarnas skull då de gillar deras t-shirts med tryck som simpsons och angry birds. Men nu kommer även jag i deras kläder, även om jag inte kan gå på barnavdelningen och titta ;) Jeansjackan hittade jag häromdagen, och den svarta såg jag idag. Den svarta jackan ovan är den jag hittar som är mest lik iallafall - spännet i midjan är lite annorlunda bara det är nog enda skillnaden.

Men åh, jag som redan köpt outfit till helgen, kände inte att jag kunde lägga 600 spänn på en jacka, snål som jag är. Så jag lämnade butiken med tunga steg... och nu i efterhand så ångrar jag mig djupt. Kanske blir ett återbesök redan i veckan, eller nästa vecka?

Gillar

Kommentarer