Auktionsdag och bröllopsdagsmys

I väntan på auktionsstart...

Idag stod "Auktion" på schemat och hela familjen knökade sig in i bilen för en eftermiddag i antikens tecken. Ja, det är ju typ så det känns när man går runt bland gamla möbler och lådor från sjuttonhundratalet... ;) Men mitt bland dessa lådor kan man ibland hitta små fynd som man vill ha serni.

Idag blev det en vit spegel till hallen som kommer bli kanonbra. Dock var den lite för stor för att sitta över byrån som var tänkt från början. Men det har jag en annan lösning på! Sen vart det en ny brevlåda också, så slipper vi den gamla fula som säkert suttit här sedan huset byggdes. Denna var lite mer "min" stil med ett gulligt hjärta över - ni får se bild sen, när den sitter på plats. Typ imorgon :) I övrigt var det väl inte så mycket att hurra för just idag, men de fick ju träffa de vilda barnbarnen ett par timmar iallafall - det är inte illa pinkat! ;)
På hemvägen tog vi svängen förbi Ica Maxi för att handla hem lite matvaror så slipper vi fixa med det imorgon. Samtidigt blev det en liten lättostkaka inköpt, med svenska jordgubbar och grädde. Glass hade vi hemma. Åh, lite bröllopsdagsmys iallafall, gott!

Vårat gottefat!

Jag och Noah delade på en tallrik med gottigheter och jag kan säga en sak; Det är sällan (riktigt sällan) som något smakar så gott. Grädde äter jag dock inte i första taget, så personligen valde jag lite ostkaka, jordgubbar och någon matsked av glassen. Underbart!

För att sammanfatta dagen så har det varit en mysig och härlig sommardag, på alla sätt.
  • ALLMÄNT
  • 8 visningar

Gillar

Kommentarer