Baby & Barn 2013 - bloggfrukost, fynd och annat intressant

Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med årets besök på Baby & Barn inklusive bloggfrukost.

En bloggfrukost passerar givetvis inte utan att man träffar på bekanta ansikten, och glädjande nog kände jag ju igen en hel del denna gång. Så kul att få träffa alla - även om det inte hinner bli många ord växlade med varje person - ibland önskar man verkligen att man kunde dela på sig en smula! (även om man kan tycka att jag redan borde ha den förmågan med mina barn)!
Några av de jag träffade redan på frukosten var Desirée, Hanna, Madelein, Carolina, Ingela, Sandra och Alexandra, Har jag glömt någon? Det är inte min mening - säg till isåfall :) Vi var iallafall ett gäng som samlades upp där och gick upp tillsammans, när jag lämnade stackars Conny ensam med de fem huliganerna - rädd som tusan för vad de skulle kunna åstadkomma när jag var borta, haha!

Vi fick givetvis ett par goodiebags, några företag presenterade sig lite närmare och så visade Cecilia Blankens och Kristin Johansson hur man kombinerar mat och mode till en shysst föreläsning. Grymt bra gjort måste jag säga! Intressant att lyssna på! Jag återkommer mer kring deras ämnen en annan dag, ett annat klockslag ?
Frukosten var kanonbra, här snackar vi inte fralla i papperspåse utan här snackar vi om en rejält uppdukad frukostbuffé. Ja, som gastricbypassopererad är det ju inte så att man kan gå loss och äta dom ur huset precis, efter ett knäcke och lite kaffe var jag mer än nöjd (även om jag trodde att jag skulle orka med lite yoghurt också). Men gott var det iallafall - men det är mest stämningen jag vill åt. När man samlas sådär och avnjuter en frukost tillsammans!

Ett underbart initiativ till bloggfrukost innan Baby & Barn, det uppskattades och jag hoppas innerligt att detta upprepas nästa år! ?

På själva mässan var det aningen färre utställare än tidigare år, men å andra sidan så gjorde det att man hade mer tid att lägga vid varje monter. Några av montrarna hade mig på besök längre stunder, andra fick återkommande besök istället - och jag lämnade mässan med ett stort leende. Har en del att gå igenom nu, både goodiebagen, shoppingfynden och en del annat som jag har att se fram emot. Skoj!
Natten spenderades på Hotel Örgryte tillsammans med vännerna Michaela och Sadik, det var verkligen ett toppenhotell helt i min smak! Ni ska få veta allt och lite till under morgondagen - då jag har en del att berätta. På samma hotell bodde även ansiktena bakom Fröken M, Mammas Vardag och Mitt Andra Liv. Michaela hoppas jag få träffa snart igen - då det inte vart mer än några ord växlande i matsalen imorse, och Sanna & Christina vet jag att jag träffar inom kort :)

Som sagt, under morgondagen kommer ni få en del uppdateringar. Mina favoriter, mina intryck, vad vi hittade på både på lördagen och söndagen - och såklart, kanske det mest intressanta - vad jag fyndade på mässan? ;) Kan ni gissa något?

Innehåll i mina goodiebags:
Coop (topz, pads, våtservetter, mjölkchoklad och lite pyssel), godingar från skogaholm, nappar från Friends, Jollyroom och Trille, klämpåsar från Hipp och Nestlé, tandborstar från folktandvården, presentkit från Geggamoja, mössa från Isbjörn of Sweden, plansch från Talking walls, blöjor från blöjbudet, armband från familjesmycken.se och Careb skickade med både tommee tippee nappflaska och umami taste teaser med refill. Vi fick även överraskningar från bland annat Imago ballonger, Semper, Noa Noa, Färg & Form, Spojl och Happy Socks. Vissa delar av goodiebaginnehållet kommer synas bättre inom kort!Annika goes VIPBLOGG 2013!


  • Events
  • 8 visningar

Gillar

Kommentarer