Babybjörn - Bärsele ONE

Babybjörn gör det igen - men det förvånar mig inte alls! :)

Nu kommer "Bärsele ONE" ut i butik.
En bärsele för barn mellan 0-3 år (3,5 - 15 kilo), där man även kan bära på ryggen om man önskar. Detta skulle ju praktiskt taget kunna förenkla mina promenader avsevärt - genom att jag kan ha Noah eller Jonathan på ryggen, och den andra i vagnen. Bättre än så blir det väl inte?

Jag har ju tidigare burit Noah i Babybjörns Miracle, en kanonsele verkligen. Men det var ju just det - att kunna bära barnet på ryggen, just det har jag saknat. I övrigt så älskar jag att bära mina barn i bärsele, det ger en närhet som man annars kanske inte får - för så smidigt är det ju inte att gå runt och bära på barnet dagarna i ända, eller hur? Men att ha ett barn i bärsele ger en närhet samtidigt som man har friheten att använda händerna till annat, vad man nu håller på med. Bärsele One verkar ha just det där - det där som jag saknat och trånat efter. En sele med möjlighet att bära ditt barn på ryggen - samtidigt som du kan känna dig trygg och säker med det. Du kan lita på att ditt barn inte faller ur selen, likväl som du kan lita på att Babybjörn aldrig använder giftiga och skadliga ämnen i sina produkter! Här sätter du barnet i bärselen på magen, sen flyttar du enkelt över det till ryggen. Snabbt, enkelt och smidigt - hur bra som helst!
Hur jag kan prata så gott om en produkt jag inte testat?
Jo, jag har ju testat Babybjörn tidigare, jag vet att man kan lita på deras produkter. Deras produkter har, för mig, aldrig visat bristande säkerhet, de har varit enkla att hantera, smidiga att rengöra och alltid varit snygga designmässigt.
Bärsele One blir inget undantag! ?
  • Leksaker
  • 10 visningar

Gillar

Kommentarer