Babyboo - Apollonia Design

Jag fick hem ett paket från underbara Apollonia Design och jag måste säga att jag tokälskar innehållet. Ett babyboo i det finaste gröna uggletyget och en matchande mössa till Jonathan!

Det här med babyboo är en nyhet för mig så sett, jag ville ha ett sådant till Noah men det blev liksom aldrig av. Nu är han för stor - men som alla vet och förstått så är han (förhoppningsvis) inte den sistfödda i denna familj. Så mitt fina babyboo kommer användas även inom dessa fyra väggar - och jag längtar!

Nu råkar det ju vara så att jag har en brorson också, lille Liam! Det är han som ska få testa detta babyboo sålänge tänkte jag. Och jag tror säkert att föräldrarna låter honom vara testperson ;) Ett babyboo har ju många fördelar. Enligt mig är detta optimalt att ha första tiden då det lätt blir att nätterna spenderas med bebisen i sängen. Eftersom man inte ska ligga hud-mot-hud på nattetid för bebisens säkerhets skull så är ju detta kanon - de bulliga, mjuka "väggarna" gör ju att bebisen får ett eget litet bo i sängen. Perfekt!

Sen passar ju babyboo annars också, oavsett om man har det i soffan, spjälsängen eller på golvet. I botten är en mjuk madrass (som med fördel tas ur vid tvätt) och väggarna gör att bebisen får den ombonade trygghet den så väl önskar.

Jag kommer skriva mer om detta babyboo så fort Liam har fått testa det några dagar ?

Ta en extra kik inne hos Apollonia Design, det är både babyboo:s, kläder, filtar & annat!
  • Leksaker
  • 15 visningar

Gillar

Kommentarer