Bajslycka!

Han gjorde det verkligen!! Vi har tidigare fört introducera denna potta för Rasmus, men utan större framgång. Men så häromdagen så tog jag fram den igen, pottan alltså. Ställde den här på golvet, förklarade för honom ännu en g??ng - och vi bytte ut blöjan mot kalsonger. Han var strålande lycklig!

Han sprang runt, runt, runt och sa "BAJJ" (alltså "BAJS") och menade på att han skulle bajsa i pottan när det var dags. Haha, tänkte jag - det säger han ju bara!

Men dra på trissor! Han gjorde det verkligen. Han bajsade på pottan! Det var den minsta lilla klutt jag någonsin sett men det var en bajj minsann! Mamman i huset vart nog mer glad än killen som kämpade såå för att få ut den lilla klutten i pottan. Ja, mamman vart toklycklig - och Rasmus skrattade gott. "Bajj bajj" sa han bara och ryckte på axlarna! Gofis!

Nu ska vi se om det kan fortsätta såhär... han är ju torr på nätterna (med blöja på alltså) så det börjar väl bli dags för att avvänja nu kan jag tro... Min lilla Rasmus ska bli "tooooo" som han säger! "En tooooo" ska han bli [En stor kille]
  • Rasmus
  • 6 visningar

Gillar

Kommentarer