Bakom stängda dörrar

Tittar in lite snabbt för att meddela att jag lever ;) Vi var iväg på auktion idag - och jag kan lova att det inte var sista gången. Så mycket grejjer, och en större loppis än idag (den arrangerades samtidigt som auktionen) har jag aldrig sett!!
Även vi shoppade en del. Bland annat en gunghäst, hur mycket duplolego som helst och en kombinerad skrivare/kopiator/scanner. Det fanns mer jag ville ha - men dagen resulterade också i att jag ska åka iväg till Hova i veckan för att hämta hem ett splitternytt solur som jag får för 300 spänn. Inte illa! Jag vägrade ge mer än 300 spänn för det solur som auktionerades ut, så visst sved det lite när kvinnan framför bjöd 320... men så sa herren bredvid att han hade ett liggande som jag kunde få köpa. Ett nytt solur, i kartong!! :)

Sen fanns det ett trädgårdsset, två stolar och ett bord, som jag ville haft. Men det blev det inte, likadant blev det med dockskåpen. De gick för alldeles för höga summor än vad jag kunde tänka mig - så det skippade jag. Men jag fick det jag väntade på hela dagen; DUPLOT! :) Rasmus och Jonathan är underbart glada för det - och har lekt med det hela kvällen. Ja, ett litet avbrott hann de med, för att få i sig lite ananaspaj med vaniljgrädde! :) Det var första gången jag gjorde den, och den vart supergod. Bild och recept utlovas imorgon! Just nu ligger jag med extrem huvudvärk sen några timmar tillbaka. Vet inte om det beror på vätskebrist eller något annat, men ont i huvvet har jag iallafall! Så nu blir det bamyl och alvedon - sen säng tillsammans med boken "Bakom stängda dörrar"

Imorgon visar jag även våra fynd på bild :)
  • ALLMÄNT
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer