BareMinerals Lash Domination - Brallis.se

Det var med spänning jag öppnade denna förpackning med Bare minerals lash domination mascara! En nyhet som lanserades så sent som i förra helgen!

Denna mascara är utrustad med ProTwist™ mascaraborste vilket gör appliceringen ännu enklare! Borsten är alltså vriden i 180° och lindar in varenda liten ögonfrans utan att man själv behöver vrida och vända på borsten!

Mascaran lovar mycket, minst sagt! 10 fördelar i en och samma mascara, är det ens möjligt?
Volym, längd, Fyllighet
Separerar, Böjer
Kladdfri, Klumpfri, Flagnar inte
Sitter kvar hela dagen, mineralberikad formula

Men jag är verkligen faschinerad! Mascaran håller vad den lovar och jag har absolut skapat mig en ny favorit! Med ett par lätta applikationer sitter mascaran på plats och fransarna har fått massor av både längd och volym utan vare sig klumpar eller kladd!

Den sätter sig snabbt dessutom, himla smidigt! Personligen tycker jag att det allra bästa är det snabba resultatet och att man slipper stå med synål för att separera fransarna. Eller att jag behöver köra med 2-3 olika mascaror för att få ett shysst resultat. Här använder jag samma mascara, 2-3 applikationer och sen sitter svärtan där - hela dagen!


Man kan ju hoppas att denna håller i evighet, men det vet jag att den inte gör. När den är slut vet jag att jag garanterat kommer att vända mig till brallis.se där jag vet att jag hittar bare minerals billigt!
Dessutom snackar vi snabb leverans på brallis.se - ja snabbare leverans går inte att få! En dag - slå det om ni kan! Mascaran landade liksom här dagen efter!

Nu kan ni ju vara snälla och blunda för mina grymt ovårdade ögonbryn och att jag är helt omålad i övrigt ;) Jag vill bara visa effekten av en snabb applikation av denna mascara. Klumpfritt, svart, fylligt och ja - jag upplever fransarna bra mycket längre!

Gillar

Kommentarer