Barnens lekrum börjar ta form!

Alltså, jag är sjukt nöjd med matta och barnmöbler som jag hittade på Gekås. Billigt och bra dessutom, och passade perfekt i barnens lekrum.
Rasmus och Jonathan har nämligen flyttat ner sina datorer till källarvåningen, vilket innebär att rummet blev mer lämpligt som lekrum. De har kvar sin våningssäng och byråerna där inne, men thats it. Ena hörnan syns därför här. Hur nice?

Har insett att vi har sjuka mängder lego och duplo. Den smartstorelådan som syns här innehåller 76 liter, därtill finns en mindre låda med duplo. Och lika mycket lego (som dessvärre inte står på golvhöjd med tanke på de yngsta). Men alltså... rätt mycket med andra ord ;)

Satte upp en grind till rummet idag, för annars är risken stor att de små springer in dit på morgonen innan någon annan vaknat haha. Rasmus och Jonathan skrattade mest åt det, men själv känner jag att jag som 10åring gärna hade velat vakna själv och inte av att några galna syskon hoppar på en tills man vaknar. Grinden stoppar iallafall lite grann ;)

Helgen gick snabbt, två grindar uppsatta, barnmöbler monterade - allting från ullaredsresan uppackat och ja... imorgon är en ny dag.
Imorgon är det faktiskt dags för studier I SKOLAN för första gången sedan i mars. Det är spännande, en workshop i musik är det som väntar. Ska bli väldigt intressant!

Over and out, dags för lite rapportskrivning innan sängen kallar <3

  • 11 109 visningar

Gillar

Kommentarer

OliwiaMichalak
OliwiaMichalak,

Fina möbler 🥰

nouw.com/oliwiamichalak
trix
trix,

Så fina möbler! Mattan vill jag gärna se en bättre bild på 🙈

nouw.com/trix
evelinaglad
evelinaglad,

Nämen så mysigt 😍

nouw.com/evelinaglad