Bästa shoppingen

Jag älskar verkligen begagnatshopping!

Finns det något bättre egentligen? Du får hem kläder som du gillar till en bra mycket billigare penning än vad som erbjuds när du köper kläderna nya! Dessutom finns det större möjligheter att dressa kidsen i såna märkeskläder som jag gillar när möjligheten finns att få det billigare utan att tumma på kvaliteten och skicket. Märken som Nova Star, Villervalla, Polarn & Pyret, Molo, Hummel och MeandI är sånt som får mig att le lite extra…
Begagnatshopping gör inte bara att det blir billigare för plånboken! Fördelarna med att handla second hand/begagnat är många. Det är ju snällt även för miljön, och de kemikalier som finns i kläder när man köper dom nya, de är redan urtvättade.

Våra grabbar, främst de små då, ärver många gånger varandra. De ligger tätt efter varandra storleksmässigt, precis som de stora grabbarna också ligger precis efter varandra. Så det funkar klockrent att ärva en del kläder, även om det givetvis blir att man köper nytt också. De stora köper jag däremot väldigt sällan begagnat till – liksom att jag sällan köper ytterkläder begagnat. Men till de små känns det fortfarande bra att köpa sånt som inte är helt nytt (men i bra skick).
Till Isabella har jag jättegärna klänningar, tunikor och strumpbyxor. Ja, sånt som jag faktiskt inte har haft till någon av pojkarna. Då blir det att man handlar nytt, eller ”nygammalt”. Köper jag då begagnat så får jag ju mer för pengarna, och mer pengar över. Varför inte?

Dessutom är kläder i så små storlekar sällan slitna
>

I båda bilderna får ni se några av de plagg jag nyligen fyndat via nätet och begagnatshopping! Och i helgen är det dags för årets första klädbytardag – givetvis ska jag dit. Både för att sälja och köpa!

  • Shopping
  • 51 visningar

Gillar

Kommentarer