BB-väskan packad och klar - men jag saknar något

Mitt femte barn kommer till världen i dagarna och jag har nu packat en BB-väska för första gången i mitt liv. Det känns stort. Tidigare har jag slängt ihop lite kläder i en icakasse och dragit med mig när det varit dags liksom, inte mer med det. Nu har jag varit seriös och packat ner kläder, hygienartiklar och annat som kan behövs. Samt bebis första kläder som kom i brevlådan i förrgår. Speciellt utvalda efter att vi fick veta närmare identitet på bebis ?

Jag har gjort iordning massor här hemma och inatt har jag till och med passat på att svabba av golvet. Jo, så nu är jag mer än redo för en ankomst. Idag, lördag, är jag i vecka 35+5, vilket innebär att jag är inne på exakt samma dag i graviditeten som jag var när vattnet gick 2004. Den natten kom Linus (v 35+6). Ska det bli en repris nu? Det återstår att se.

Något jag saknar nu är däremot en amningsbehå! H-J-Ä-L-P! Vart hittar jag en shysst amningsbehå som jag kan trivas med? Kanske någon bra och praktisk amningstopp också? Jag har verkligen tänkt att försöka få amningen att fungera denna gång - och det är väl delvis därför jag bestämt mig för att stanna lite extra på BB efter förlossningen oavsett när bebis kommer. För att få andrum, tid att landa och för att få amningen att fungera innan vi far hemåt. Så nu, bara dagar innan bebis kommer - så är jag på jakt efter shyssta amningskläder som underlättar under den kommande tiden! Har du tips - jag tar tacksamt emot alla tips du kan komma på!

För övrigt har det varit en fin kväll här hemma, lugnt och skönt. Ananasfrossa, minst sagt. Jag tokälskar ananas, allra helst färsk. Att det sägs starta förlossningen är väl bara en bonus så sett, men av vad jag fått veta ikväll ska man äta tre hela ananaser per dag för att det ska ge effekt - så jag får nog vidhålla att jag äter ananas för att det är gott! Tre hela ananaser får jag verkligen inte i mig med min lilla "magsäck"... :)

Gillar

Kommentarer