Besök av mormor och morfar

Idag väntades besök, och det var mormor och morfar vi väntade på. Det skulle grillas och fikas - och pratas såklart. Besök är alltid uppskattat och det tror jag att mina föräldrar har uppfattat vid det här laget :)

Pappa behövde hjälp med bilen också, så gubben min fick slänga på sig arbetsbyxor för att kolla bromsklossar - och det gick ju bra. Ena klossen var ganska sliten - så att byta den var gjort ganska snart. Sen grillades det, det var både korvar och kött. Hittade en påse med Chili Rub från kryddhuset i skafferiet - så en fläskfilé gneds in - och fyyy vad god den blev! Sen vart det fläskytterfilé och flintastek på det också. Lagom mycket mat för fyra vuxna och fyra barn :)

Jag fick prata av mig lite också, det behövdes verkligen. Har inte varit på topp idag - och varför ska jag berätta. Imorgon. Håller er på halsen lite - men det är lite att skriva... det är lite som att man kanske kan kalla det "baksidan av viktminskningen".. det är tufft emellanåt.

Innan de for hemåt igen vart det iallafall hembakat fika och kaffe - och pojkarna passade på att stjäla lite mormors- och morfarsmys. Härligt ?

Min middag idag, helgrillad fläskfilé med grönsallad och lite salladsdressing!

Gillar

Kommentarer