Besök, kommande äventyr och fika. Ja - FIKA! ;)

En bild från tidigare tillfälle... Idag förgylldes våran dag av besök, Anna kom hit med sina kids och ungarna lekte i timmar. Vi fikade och pratade om vartannat. Ja, vi fikade! ;)

Under förmiddagen roade jag mig nämligen med att varva lite vardagssysslor med köksgöra. Och med köksgöra menar jag åstadkomma något att fika på. Det blev kakor av olika slag, vilket jag vet är poppis hos barnen. Kolakakor, chokladsnittar, brysselkex och tigerkaka blev det - fika så det räckte och blev över faktiskt. Men därmed riskerade man ju inte att någon skulle bli utan heller! :)

Vi pratade en hel del om våra kommande äventyr också. Jo, för det är ju ett och annat som väntar... imorgon pysslar vi om oss själva - ni ska få se vad såklart. I helgen blir det Fab Mamas Blog Event för hela slanten - vi bilar till Göteborg och tillbringar ett dygn tillsammans med andra härliga blogmamas! Underbart!
Sen är det bara två veckor kvar tills vi bilar upp till huvudstaden för att besöka både UnderBARA BARN och Bloggmiddagen 2013. Jag kan knappt vänta! ?

Idag blev det dessutom bestämt att jag ska åka med på en inrednings"kurs". Ska bli himla intressant faktiskt, för det känns som att det är precis vad jag kan behöva nu. Lite inspiration och nytänkande! Så ja, det är en hel del att se fram emot nu :)

Gillar

Kommentarer