Bilbarnstolar, ett återkommande dilemma

Vi åkte in till stan för att handla lite förnödenheter idag, så är det ju emellanåt. Men så kom vi på den briljanta idén att ta en sväng förbi Babyproffsen i Skövde också. Sagt och gjort. Det var bilbarnstolar som var fokus idag. Både Jonathan och Noah behöver ju varsin bilstol - relativt akut.

Jag ska ärligt säga att jag aldrig köpt en bilstol över disk, så blev det inte idag heller. Men titta kan man ju göra, skapa sig favoriter och sen fundera lite innan köpet. Vill inte köpa någon förhastat heller.
Dock är vi rörande överens om vilka stolar som ligger bäst till. För Jonathans del blir det till 99% en Britax Two-Way. Han skulle aldrig acceptera att sitta i en stol med för höga "kanter", och two-way kändes som ett bra alternativ för honom.
För Noahs del blir det antingen en Multi-Tech II eller en Britax High-Way. Där har jag grym beslutsångest, vet inte alls vad jag vill. Föll hårt för Multi-Tech II men samtidigt var High-Way lite smalare överlag. Med tanke på att det är tre bilbarnstolar bredvid varandra i baksätet så lär det behövas att de inte tar för mycket plats på bredden liksom.

Funderingarna fortsätter...

Men jag får inte fundera för länge. Noah bekräftade nämligen redan på vägen hem sen att han fattat galoppen. Han ville inte alls sitta i sin stol länge, han protesterade högt och ljudligt - och skrek hela vägen hem! Förmodligen ville han tillbaka till Babyproffsen och sitta i de sköna stolarna!?
  • Leksaker
  • 12 visningar

Gillar

Kommentarer