Bjudmiddag och skärmfri dag

Igår, söndag, blev lite av en skärmfri dag. Något jag absolut inte skämmer bort mig själv med i vanliga fall. Det blir alltid att man sitter vid datorn ett par timmar under en dag – facebook, blogg, mail, surf osv… jo men sån är jag liksom.

Nu är min bärbara dator helt livlös. Den tar inte ens emot ström. Suck! Någon ryckte bort marken under fötterna där kan jag säga, usch och fy… Vi ska lämna in den och sen återstår tumhållningar – för det finns lite skrot på den datorn som jag gärna vill komma åt. Bland annat foton från en studiofotografering med hela familjen! Det känns som 150kr för en fesökning på datorn kan vara mer än väl värt i det här läget.

Igår var det OS-finaldags. Mina föräldrar och min syster var här. Maken och pappa kollade på hockeyn som tyvärr inte alls gick som man hoppats på. Eller som dom hoppats på. 3-0 till kanadensarna. Jodå, jag tycker det är kul att Sverige tog silver – men pappa höll inte med mig där. Allt eller inget liksom!

>

Jag bjöd på mat också. Eller vi. Eller min Nordic Cooker, haha! Nötstek, potatis och sås. Söndagsmiddag it is! Men det var ju söndag igår, så det passade ju fint. Först tänkte jag tacobuffe, hemgjord pizza eller något annat sånt där. Men nä, ska det vara så ska det vara. Inte sant? Kött och potatis är ju middag om något!
Till efterrätt serverades ananaspaj med vispad grädde och vaniljglass. Den verkade god. Själv avnjöt jag fruktsallad med vispad grädde – lite av en klassiker för min egen där numera. Det fanns även chokladbiskvier och kolakakor som gjorts nya för dagen. Så det fanns tillfredsställelse för allas munnar

>

Gillar

Kommentarer