Bloggmiddagen 2013

I fredags kväll var det äntligen dags, då träffades vi 55 bloggare för att avnjuta libanesisk mat på Restaurang Sahara mitt i Stockholm. Våran kväll startade med en stressig "vansinnesfärd" (ja nu överdriver jag en aning) i Stockholm då vi hämtade upp Carola innan middagen), och lantisar i Stockholm, ja de är inte kända för att hitta så bra ;)
Detta var iallafall en middag som två otroligt fina kvinnor ordnat och donat med, allt för att vi skulle få en så bra och rolig kväll som möjligt. Ewa och Anna. De lyckades, långt över förväntan!! ? ? ?

För mig var det första gången, på flera sätt. Bloggmiddagen anordnades även förra året, men då var jag inte med. Så det var första gången jag var med där. Men det var också första gången i mitt liv jag åt libanesisk mat! En meze buffé serverades - och jag har nog aldrig blivit serverad så mycket mat!

Det var gott, faktiskt väldigt gott. Men ja, jag fattade ju inte riktigt det där. Det kom liksom in mer mat hela tiden... först röror och lite "kallt", sen kom en massa varmt - i omgångar! Det var kyckling, färsspett, potatis, varma grönsaker och annat... massor! Jag fick ge upp efter en bit kyckling! Jag kände mig som en stoppad korv, bokstavligen! Fast en nöjd sådan.

Jag hamnade med underbara bordskamrater och drabbades inte riktigt av den tunghäfta jag var rädd för, även om den tog överhanden ibland ;) Men det är ju så bland nytt folk ibland. Sanna, Karoleen, Linda, Jennie och Anna var bara några av dom som satt vid mitt bord! Många skratt, en del snoppsnack och så lite mumsande på maten då förstås...

Ewa och Anna höll igång hela kvällen typ, de hade nog inte en lugn stund! Utlottningar och tävlingar om vartannat, massor skulle delas ut. Och jag hade turen på min sida fyra gånger - inte illa alls! Med mig hem fick jag både produkter från Rosenserien, en goodiebag med skönhetstema, presentkort på namnnappar och sen presentkort hos blöjbudet. Napparna bytte jag till mig - då jag egentligen vann kryddor som skulle odlas och jag har inte särskilt gröna fingrar ;)
Sen kom ju den stora bonusen efter allt det trevliga - de hade ordnat med helt sanslösa goodiebags. Ja, det var inte en goodiebag var heller, utan tre stora sådana plus en väska från Danonino. Sjukt mycket prylar, och allt var ju sånt som man kände att man behövde, önskat eller faktiskt rent av kommer att ha användning för ändå trots att man inte visste om det! Ja, för givetvis satte jag mig på hotellet och plockade upp varenda pryl! Vem kunde hålla sig? ;)

Nu är detta inte den bästa bilden jag tagit i mitt liv direkt, men nu ser ju en del av innehållet iallafall, och godbitar kommer jag visa er allt eftersom.
Och ja, ni ser rätt. Vi fick en Sodastreamer. Alla fick en varsin sodastreamer, med provsmaker och iskuber. Detta vart ju helt klart favoriten i goodiebagen, för både mig och resterande familjemedlemmar ;) Sen fanns där handdukar från Mogihome, produkter från Flux, pysselsaker från Sense, 1 kilo godis från Haribo, ett underbart ljus och ljushållare från Partylite, massa skönhetsprodukter och ja... ni kommer få se mer som sagt ;)

Jag vill, än en gång, tacka både Ewa och Anna för allt det slit de lagt ner på denna middag. Både med goodiebags, tävlingar, utlottningar och allt kringarbete. Det är inte bara att sätta sig och säga att man ska ha en middag - det är så mycket mer än så. Och jag vet inte någon som inte är vrålnöjd! Ni gjorde detta så jädrans bra så ni anar inte.
All kärlek och power till er - ni är sååå värda den relax jag hoppasa att ni unnar er för de presentkort ni fick som tack av oss som kom. Underbara ni! ? ? ?
  • Events
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer