Bloggminglet 2012

Bloggminglet 2012, japp där var jag också. Jag hade ett kanondygn på Rica Talk Hotell i Älvsjö tillsammans med min underbara vän Sara och alla andra!

Så fina, underbara människor.
Jag fick ett ansikte på så många som jag pratat med tidigare, pratade även en del med flera helt nya kontakter vars bloggar jag numera är mer eller mindre bosatt på.

Vi fick träffa ett tiotal företag och ta del av lite erbjudanden och sådär. Hårstylister och sminköser var också på plats för att fixa till oss inför kvällens middag och vuxenaktiviteter. Vi serverades god mat (om vi bortser från första förrätten som bestod av någon konsig soppa i snapsglas). Eftersom vi väldigt sällan äter lax hemma så kan jag säga att jag verkligen älskade det faktum att det var lax både till första varmrätten och andra förrätten!

Att få träffa Hannah och Peter igen var något jag uppskattade mycket,
varmare människor får du leta efter! Sen var det karaokedags och några modiga, tappra mammor entrade scenen, och vissa minns man verkligen. Fnulan med hennes underbara Lena Ph-imitation t.ex. Älskade det verkligen, hon kan konsten att bjuda på sig själv!

Att få träffa Anna och Mirka var något stort för mig som ju drömmer om en stor familj. Det kan nog ungefär jämföras med Fnulans möte med Tess Merkel under lödagskvällen! ;)

Sandra och Ann-Sofie är två helt underbara människor som jag gärna hade haft närmare Skövde! Två fina människor som verkligen kan få en att skratta (kan här tillägga att Sandra fick mig att skratta så tårarna sprutade redan under lunchen!).

Ewa och M-L är också två underbara personer som jag gärna träffar igen, ja som jag gärna träffar väldigt snart! Under middagen var det förresten bordsplacering, och då hamnade vi med Marre och Sofie. Två fina människor som livade upp middagen ytterligare. Det blev pratande där, om t.ex hus och barn :)

Julia, Anna och Nina är tre av de bloggar som jag följer redan, och som var där. Nu har jag ett ansikte på er men jag hoppas förstås att vi ses snart igen och får fler chanser att prata. Likaså Sofia och Camilla som jag ju träffade på bloggbussen förra året...! Och Johanna som jag träffade på mammabloggkryssningen, men vi träffas ju som senast i augusti igen ?

Meekatt och Bondmoran är två av dom som har bloggar som jag numera bor på. Två humorfyllda galningar som jag inte kan sluta beundra. Såna energiklickar! Jag hoppas innerligt att jag får chansen att lära känna er mer - tokstollar!

Stort tack till fina Muppsan och gänget bakom Mgroup för denna upplevelse! Men lova mig en sak - dra ihop en hel helg nästa år! :)
Goodiebags på rummet... dessa får ni se mer av ikväll.
Jag, Hannah, Liv och Malin (aka Fnulan)
Mirka stylas, här syns även Bondmoran!
Såhär blev jag efter stylingen
... och såhär fin blev Sara!
Middag på intågande...
Sandra, jag och Ann-Sofie
Mirka och jag
  • ALLMÄNT
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer