Bloggminglet 2013

I lördags morse stack jag ju iväg tidigt för att spendera ett dygn tillsammans med 50 andra bloggmorsor, och jag ångrar inte en sekund att jag åkte! :)


Åkte tillsammans med Desiree, Madelein, Veronica och Emelie. Vi kom fram en stund innan välkomnandet som bestod av juice och massor av frukt - lite fruktfrossa där! ;) Man satt och pratade en del då dagens första tävling började - ett wigglekartrace!

Eftersom maxvikten på en Wigglekart är max 100kg så kunde jag dessvärre inte delta själv, men jag hejade glatt på. Och dra på trissor - Madelein vann en! - men plats för en wigglekart i bilen hade vi såklart! :)

Lite information senare fick vi rumsnycklarna (Jag delade rum med Sofia, Emelie och Jenny! Väl i rummet fick vi frossa i goodiebags på rummet. Fyllda med bra-att-ha-saker, ätbart, babygrejjer och lite annat smått och gott. Eller vad sägs om en Edet Flexible med en årsbrukning Edet papper? Woohoo, precis vad vi behöver! Eller ett par Crocs i en modell jag aldrig tidigare sett? Komiskt nog så fick jag ett par rosa (undrar om de tänkte matcha min tidigare klänning? ;)


Innehållet kommer ni få se mer av i ett annat inlägg!

Klockan 13 var det dags för lunch. Det var en burgundisk köttgryta med potatispuré. Helt okej, även om potatis inte är prio ett efter min operation direkt :) Att ha syltlök i köttgrytan var en nyhet för mig, så smaken var lite annorlunda. Men mätt blev jag iallafall!

Efterrätt fanns det så att det räckte till alla och mer därtill. Äppelpaj, jordgubbspannacotta och rockyroad. Själv undvek jag alla efterrätter just för att jag var mätt och inte hade något sug efter sött då. Men gott såg det ut att vara, absolut!

Schemat var fortfarande i full rullning och nu var det dags för föreläsningar och minimässa samt presentationer av dagens konferencierer; Tilde Fröling och Catarina Hurtig! Flera trevliga företag var på plats och jag fastnade väl mest för Oskar&Ellen, Trunki och Nordic Cooker (jag har en sådan själv, och älskar den!)


Föreläsare var också på plats, och vi fick lyssna på Lasse som pratade om ADHD - en riktig kanonföreläsning som jag gärna lyssnat på någon timme till. Mycket bra! Inbelly.se var där för att informera om allt onödigt som finns i vår mat idag, intressant, men något jobbigt då föreläsningen var på engelska - vilket jag inte räknat med haha - men jag hängde med någorlunda iaf :)
Det var dags för egentid och SPA. Själv hade jag missat att dra med badkläder i all hast - jag visste ju att jag glömde något, men jag klarade mig ändå :) Men visst, jag avundades de som satt och gottade sig i bubbelpoolen ? Det finns väl inget härligare än att gotta ner sig där?

Efter att vi gjort iordning oss efteråt vart det iallafall att vi inväntade middagen. Jag passade på att unna mig en god latte macchiato. Precis vad jag behövde! Jenny, som jag spenderade tiden med just då körde på en drink istället. Gottigt, och snart vart det middagsdags!

Mer om middag och kvällen kommer senare... jag har ju en del att packa upp också... :)
Bilderna i detta inlägg är personliga bortsett från de två
översta samt bilden på jordgubbspannacottan, som är tagna
från photobyheart som delade denna underbara dag med oss!
  • Events
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer