Bloggproblemen väck

Ja, igår var det problem här inne, vilket jag märkte ordentligt framåt eftermiddagen. Började ju undra vart alla hade tagit vägen - och fattade då att något var konstigt. Jo men jag tackar - direkt man skrev in min webbadress så fick man en stor varningstext!

Behöver jag säga att jag höll på att skita ner mig? Det här vill jag inte ha på min blogg! Så efter mycket om och men - och besök på alla sidor jag länkat, så hittade jag felet. Det är nu åtgärdat och min blogg funkar som vanligt. Tack för det :)

Undrar om ungarna här i byn märkt av att "hon den där Annika" inte gillar när man knackar på dörren? Ändå brukar jag vara vänlig och faktiskt uppfylla deras önskemål - nu sist köpte jag julklappspapper av någon tjej som sålde det för deras skolresa - dyrt som fasen var det, men glad verkade hon bli iallafall!
Men det kom inga ungar igår - trots att jag faktiskt såg några gå förbi som svarta liemän utanför fönstret. Deras förlust - men jag är lika glad ändå ;) Jag anser ju att Halloween var i onsdags, vilket jag också hade informerat dom om om dom kommit hit (fast ja - de hade fått lite godis ändå) Vi roade oss med att besöka Byggmax idag också, det mest givande besöket där på mycket länge kan jag säga. Med oss hem hade vi både reglar och övrigt material som behövs för att fixa upp den vägg vi vill ha nu. Nu återstår dörrfoder alternativt ett valv då. Och tapeter!

När vägg och tapetsering är klar så påbörjas "operation golv". Ett snyggt mörkt golv ska läggas - ja, jag älskar det. Fick hem provbitar för en tid sedan och vart galet förtjust i golvet, så det ska vi helt klart ha. Golvet heter Nadura Antracit Skiffer och finns hos bjoorn.se. Supersnyggt, det kommer bli som ett snyggare stengolv.

Snacka om att våran hall kommer få sig ett rejält lyft!
  • ALLMÄNT
  • 97 visningar

Gillar

Kommentarer