Bloggskadade barn?

När jag tog med mig Rasmus och Jonathan för att gå till ICA i eftermiddags kom jag ännu mer att tänka på hur det måste vara att leva med en bloggande mamma. Foton hit och foton dit. Många gånger har jag fått fota barnens mat, med kommentarer som ”Aha, ska du ta kort på din mat mamma? Då måste du ta kort på min också!”

Vissa kort är ju arrangerade också, och de märker om det är något – ”Jaha, ska du ta kort nu igen mamma?”. Då snackar jag ju inte korten på dom, utan de på mig själv typ. När jag står mot väggen i vardagsrummet på bilder så möblerar jag om halva rummat, haha, ett matbord med stolar förflyttas för att det ska bli hyffsat bra. När jag börjar med det så vet barnen direkt, då ska mamma ta kort.

Idag lekte de hej vilt på skolans lekplats. Vi tog den vägen till ICA. Efter det kommer vi till en stensamling eller vad man ska säga. Pojkarna hoppar och studsar, de klättrar upp på stenarna och ropar högt ”Mamma, ta kort på mig nu!” ”och såhär också!” ”och såhär”. Så står de där på stenarna och poserar liksom… vad bloggskadade?
De får se bilderna jag tagit och Rasmus pekar på en av bilderna ”Mamma, den bilden var sååå snygg. Sätt den på innet!”. Innet är alltså internet för den som undrar, och då menar han blogg/facebook/instagram. Ja, där jag brukar lägga upp mina bilder

Sötunge!

Undrar om de kommer bli små bloggare när de växer upp? Kanske, vem vet?

>

Hur är det med dina barn? Är de likadana? Mamma, ta kort på mig. Mamma, ta kort på min mat…?

>

Gillar

Kommentarer