Blöjleverans!

Igår vid den här tiden ringde det på dörren, det var DHL som svängt upp vid huset. En leverans med blöjor anlände - så smidigt!! Just det är nog det allra bästa, att slippa kånka hem blöjpaketen från affären, att slippa tänka på det när man handlar. Jag menar... blöjpaketen är ju inte så små, och vi som har tre blöjbarn behöver ju ett antal blöjor...

Blöjbudet.se har lösningen på det problemet - hemkörning av blöjor!
De har blöjor i fem olika storlekar, XS-XL, och därmed finns alltså blöjor som passar alla barn - oavsett varken kön, ålder eller kroppsform! Blöjorna är mjuka och följsamma, och har bra uppsugningsförmåga. Barnen leker både högt och lågt, och blöjorna har inte läckt än så länge.

Leveransen är snabb, du får hem dina blöjor på 2-3 dagar beroende på vilken tid på dagen du lagt din beställning. Dessutom är det fraktfritt om du handlar för över 500kr, så varför inte passa på att köpa hem blöjor för en hel månad direkt? Dels slipper du tänka på blöjor i affären, dels slipper du fraktkostnaden och så får du dessutom blöjorna billigare än många andra blöjor som du kan köpa i butik!
Blöjbudet.se erbjuder nu även barnmat och välling. Du hittar även olja, salvor och andra artiklar som behövs till din stjärna! Så smidigt när man hittar allt på samma ställe!

Kan även informera om att blöjbudet kommer medverka på underBARA barn i år, som går av stapeln 4-6 oktober i Älvsjö, Stockholm. ?

Gillar

Kommentarer