Blöjor ända fram till dörren!

Vilket underbart initiativ!!

Vi har ju tre barn som använder blöja, förhoppningsvis övergår Rasmus snart till toalett/potta så det bara är två blöjbarn. Men det jag vill komma till är alla dessa inköp av blöjor... det räcker inte med ett eller två paket i månaden. Här köps det blöjor varje vecka! Alternativt får man köpa stora omgångar två gånger i månaden. Tungt och otympligt - det är det!

Tänk då att istället kunna få blöjorna hemlevererade till dörren. Låter smidigt va?
Handlar du blöjor för över 500kr (vilket vi med råge passerar på en månad) får du dessutom leveransen helt fraktfritt. Lägger du beställningen innan kl. 12 så går ditt paket iväg samma dag!

Blöjbudets blöjor är hudvänliga och utan varken lotion eller parfym - vilket gör att de även passar de barn som lätt får irriterad och röd hud! De passar alla barn, oavsett kroppsform, kön eller ålder då de finns i fem olika storlekar (XS-XL). Du väljer enkelt blöja efter barnets vikt.
Blöjorna är mjuka och tunna - de hindrar inte barnet från lek och stoj. De har en shysst uppsugningsförmåga och är dessutom försedda med barriärer på sidorna för att förhindra läckage längs benen.
Och jodå, du kan även köpa våtservetter hos blöjbudet.se. Är du sugen på en blöjhink så säljer de även detta, Tommee Tippee´s version, med tillhörande refill.

Vi har testat blöjbudets blöjor till barnen en tid och jag tycker att dessa är över förväntan! Ett enda missöde har skett och det berodde egentligen inte på blöjorna, utan på att Noah helt enkelt behövde en storlek mindre än vad han hade på sig just då :) När han använder storlek L istället funkar allt klockrent!
De suger upp, håller kvar och framförallt - håller tätt.
Barnen accepterar blöjorna, de sitter bra och verkar bekväma. De halkar liksom inte ner, de ger inga skumma märken och jag har inte sett några röda rumpor under tiden med blöjbudet!
Tanken bakom blöjbudet är något jag verkligen älskar - att man får sin beställning hemlevererad! Fraktfritt vid köp över 500kr, annars en enhetsfrakt på 59kr vilket känns helt OK!

Personligen tycker jag att detta är något som passar de föräldrar som "bara" har ett barn lika bra som det passar storfamiljerna med flera barn i blöjåldern! För oss med tre barn i den åldern är det här perfekt.

Har du testat blöjbudet?
Vad tyckte du?
  • Leksaker
  • 16 visningar

Gillar

Kommentarer