Bluebell - Barnkläder

Idag kom en leverans bestående av två underbara barnplagg som jag beställt från Bluebell Barnkläder. Jag kunde verkligen inte bli mer nöjd. Jag älskar färgglada kläder!

Noah fick en underbar fordonströja, men när Jonathan såg den skrek han rakt ut. Den skulle han minsann ha! Så han fick ha den under dagen - och han tokgillade den! Eld och lågor var han när jag skulle fota honom, så minerna på bilderna blev ju därefter, haha, men det visar ju bara vem han är - familjens pajas!

Jag hoppas förstås att tröjan får användas av den lille herre som den köptes till, Noah, men det återstår att se. Jonathan kan vara ganska envis ibland, och nu visade det ju sig att han faktiskt kom i tröjan han också...

Sen vart det ett par ugglebyxor i "modell mindre" också, och nej - det är inte till någon kommande bebis. Det var såklart ett par byxor jag köpt till barnens kusin, Liam!
Jag är säker på att lillkillen kommer bli superfin i dessa byxor! ?

Det kommer garanterat bli fler beställningar från Bluebell Barnkläder framöver, och söker ni egentillverkade barnkläder så tycker jag minsann att ni också ska ta och titta in där! Där finns både byxor, tröjor, klänningar och ja - vad du nu söker!

Gillar

Kommentarer