Boende i Göteborg - Hotel Örgryte

När vi var nere i Göteborg för att besöka Baby & Barn vart det en övernattning också, så slapp vi fara hem samma dag. Hotel Örgryte låg ju nära och bra - så där checkade vi in. Och vi hade inte kunnat få det bättre!

När vi vred om nyckeln och öppnade dörren så vart både jag och maken chockade. Det var allt annat än ett litet rum med några sängar intryckta i ett hörn! Vi hade ju fått en av sviterna, där fanns fem bäddade sängar och en resesäng till Noah! Det var liksom som en liten lägenhet - till bara oss! Underbart!
Ljust och behagligt, stora sovrum och till och med ett litet kök hade vi fått!

Vi drog iväg för att fixa lite gott till kvällen, tittade på melodifestivalen för att sen ha en lugn kväll. Det resulterade i att jag och Conny slocknade strax efter att ungarna knoppat in. Vi somnade ovanpå täcket, med kläder på, en stund innan midnatt - något som aldrig händer hemma!
Sen sov hela familjen - hela natten! Vi vuxna vaknade nån gång mitt i natten för att upptäcka att man somnat så plötsligt - kröp då ner och somnade om. På morgonkvisten var det så att man var beredd att rita kors i taket - ungarna hade sovit hela natten!! De var glada och utvilade - redo för frukost!

Frukostbuffén på Hotel Örgryte var kanonfin! Det var precis vad jag önskar av en frukost - plus en hel del extra därutöver! Kidsen är ju inte vana vid att det finns köttbullar, prinskorv och äggröra till frukost - men de åt för glatta livet! Jag lyxade till det med blåbärssoppa till smörgåsen - ja, som opererad kan jag ju inte äta sådana frukostar man kunde förr ;)

Jag kan ju lova att det var första, men långt ifrån sista gången som vi besökte Hotel Örgryte! Både vuxna och barn är mycket nöjda med vårt besök här, och kommer gladeligen tillbaka vid vår nästa Göteborgstripp!  • Events
  • 8 visningar

Gillar

Kommentarer