Bonustävling #5: Vinn en julklapp från Myza.se

Vad säger ni? Julklappar kan man väl aldrig få för många av? Nu har du chans att ro hem en julklapp direkt från den mysiga webshopen myza.se. Till dig själv eller något annan - det bestämmer du givetvis själv!

Nu tycker vi att det är viktigt att denna julklapp hinner fram i tid så därför sätter vi slutdatum den 16 december då en vinnare utses och kontaktas. Jag hoppas då få svar direkt så att vinsten kan skickas hem i god tid innan julafton.

Så till tävlingsreglerna:

För en vinstchans:
Besök myza.se och berätta sedan i kommentarerna här under vad det är du önskar. Du får jättegärna berätta om du önskar det till dig själv eller någon annan - men det är inget måste.


För två vinstchanser:
Gilla Myza och Drömmen om 11 barn på facebook. Skriv isåfall i din kommentar att du gjort detta och med vilket namn det är gjort.

För tre vinstchanser:
Skriv ett inlägg i din blogg där du berättar att du är med och tävlar om en valfri julklapp i min blogg. Länkar ska isåfall finns med till Drömmen om 11 barn och givetvis till myza.se. Sen vill jag att du bifogar en direktlänk till ditt inlägg i din kommentar.

Har du ingen blogg går det bra att dela på facebook istället (offentligt). Skriv det isåfall. Avslutas den 16 december då en vinnare utses och meddelas!

Gillar

Kommentarer