Bortbjuda, och flickigare flickigt!

Idag var vi faktiskt bortbjudna på middag. Det händer inte ofta, inte alls ofta faktiskt. Men det händer - och då far vi iväg till mina föräldrar för en bit mat. "Danskt julbord" stod på menyn, dvs ribbestek med potatis, rödkål och en sås man rent av kan dö för. Mammas sås kan ingen annan göra - thats the truth!

Maten var så god att man åt så magen putade som om man vore gravid i sjunde månaden eller något! Och efter det vart det kaffe, såklart! Lilla prinsessan låg snällt och sov hela tiden typ. Ett liten break ur sömnen för lite käk, sen var det sova som gällde. Hon fick ju en ny babysitter idag, som jag hade turen att vinna inne hos Lilla Lady i hennes julkalender. Gissa lyckan som gav sig tillkänna när jag fick mailet om att jag vunnit och snart hade en babysitter att hämta på mitt utlämningsställe?
Babysittern kommer från Ladida.se och är verkligen knallrosa! Precis så som jag så gärna vill ha det nu när vi faktiskt fick en flicka. Ja, jag är riktigt "fånig" med det där faktiskt. Pojkarna hade också rosa ja, men inte klänningar o tylltyll. Till Isabella vill jag enbart ha sådant. Gångerna då hon haft pojkarnas "arvekläder" som blå fleecejacka, gröna fotbollsbodies osv är ganska lätträknade. Det har hänt, men inte ofta. Det är både ovant och roligt att se sitt barn i rosa, klänningar och riktigt flickigt nu när det är "första gången" liksom.

Dagen kommer ju då hon uttrycker en egen vilja, då hon kanske hellre vill ha jeans och tshirt, eller rent av bara blå, gröna och grå kläder. Då får hon det - såklart. Jag kommer inte sätta mig emot.Hon kommer få leka med bilar och soldater om hon vill, precis som pojkarna fått leka med dockor om de velat.
Men tills den dagen kommer så lär jag fortsätta med mitt eget klädrace, dvs rosa och "flickigt". Denna babysitter är riktigt flickig enligt mig, och jag älskar det! Att den spelar musik och har vibrationer är ju intressant, men den funktionen får vi upptäcka imorgon då vi saknade batterier till detta ;)

Gissar att det är måååånga där ute som nu sitter och skruvar på sig; "Huuuuuur kaaaaan hoooon?" just när det gäller det här med flickigt och rosa ;)

Gillar

Kommentarer