Bortskämda barn? Javisst!

Det här med mobiltelefon har det snackats om länge här hemma, och nu är det gjort - till grabbarnas stora glädje. Den 1 september skulle vi egentligen ha åkt på bröllop men det blev inte så "naturliga" anledningar, så istället la vi dom pengarna på de stora grabbarna. De fick en varsin mobiltelefon. Bortskämt? Jovisst, det må så vara isåfall. Men ibland känner man att man vill unna dom något extra. Dessutom har vi förvarnat dom om att det inte lär bli så många julklappar iår - då de faktiskt fick mobilerna "spontant".Men lika glada är dom för det...

Dessutom vill jag inte att de ska känna att "alla andra" har mobiltelefon men inte dom. Nu är det ju inte alla i skolan (i deras ålder) som har mobiltelefon, men det är ett antal! När jag då fick detta erbjudande så kunde vi inte låta bli - för det var billigt!

Det som svider, vet ni vad det är?
JO! Våra åttaåriga grabbar har bättre telefon än mig! Men nej, i dagsläget är det inte aktuellt att ta dom med till skolan iallafall, men det beror på att jag är rädd för att de ska bli stulna eller något där. Barn är barn liksom, och dessutom är både Linus och Simon lite lätt glömska ibland ;)
  • simon
  • 345 visningar

Gillar

Kommentarer