Brio Sit

Behöver jag säga att jag toklängtar efter leverans?

Denna Brio Sit är på väg hem hit, i en underbar svart nyans. Jag var länge i valet och kvalet om jag skulle ta en svart eller en naturfärgad - men det blev en svart till slut. Just för att jag hade svårt att släppa färgen - jag älskar den!

Vårt köksbord är av furuvariant och väggarna kommer bli väldigt ljusa så det känns som att en naturfärgad stol kommer försvinna lite färgmässigt. En svart stol syns, det blir en "färgklick" liksom, hänger du med?

Många försvarar den naturfärgade med att det blir lättare att hålla rent den jämfört med den svarta, lättare att matcha med möbler osv. Men eftersom jag sett stolarna live så vet jag att de är lika lätta att hålla rent oberoende av färg. Matcha möbler tror jag blir lätt med en svart stol också :)

Eftersom vi länge velat ha en stol av tripptrappmodell så har jag hållt ögonen öppna, men sen såg vi denna Brio Sit på Baby & Barnmässan i Göteborg, och jag vart verkligen tokkär direkt. Den skulle jag bara ha! Nu blir den min - och jag är överlycklig!

Återkommer givetvis med vad jag tycker om stolen när den finns på plats, här!
  • Leksaker
  • 11 visningar

Gillar

Kommentarer