Bröllopsdag !

På måndag har mina kära föräldrar vart gifta i 25 år. De firar alltså silverbröllop! 28 oktober 1988 var den stora dagen, och idag firade vi detta lite smått. Jag och familjen tog oss ut till Hjo för att gratulera och likaså gjorde mina syskon med respektive, och lille brorsonen! ?

Blommor och en korg med godsaker fick följa med, där i hittas chokladchips, isländsk lakrits, chokladpraliner, nymalet kaffe, rooiboste med namnet "lyckliga stunder", chokladbiscotti osv. Ja, allt i korgen är valt med lite omsorg, tänkt för att passa en bröllopsdag - som hjärtformade praliner t.ex, lite romantik skadar väl inte? ;)

Sen hade mamma önskat att jag skulle ordna en smörgåstårta, och som den bakglada dotter jag är så fixade jag det såklart - även om jag inte bakar en smörgåstårta. Men jag vet att mina smörgåstårtor brukar vara uppskattade, så varför inte liksom? Men imorse när jag klev upp hade jag verkligen noll kreativitet och fantasi... så resultatet blev väl kanske inte som jag önskat - men hyfsat nöjd blev jag. Räkor, skinka, ost, sallad, tomat, gurka osv... ja lite allt möjligt blandat. Men inga ägg och ingen lax - för det äter inte min kära mor. Då får man anpassa innehåll och garnering lite ;)

Det verkade som den gick hem också kan jag säga. Tårtan var lika stor som en ugnsplåt - och fem lager hög. Kvar när vi åkte var... ja, vad kan det ha varit? En bit på 5*10 cm. Inte mer... så det åts med god aptit! Sånt gör min dag!

Återigen, grattis till mina föräldrar... nu ser jag fram emot många, många fler år med sammansvetsade "päron" som man också kan kalla det ;) Jag älskar er! ? ? ?

Gillar

Kommentarer