Bushuset2, Torslanda

I söndags, innan vi styrde kosan hemåt, så besökte vi Bushuset2 i Torslanda. Vi hade nog inte kunnat gjort något mer lämpligt. Vi visste ju att vi hade en drygt två timmar lång bilresa framför oss, och att roa barn i bil under så lång tid är inte det lättaste. Om de inte sover!

Det blev ca två timmar som spenderades på bushuset tillsammans med Desirée och hennes guldklimpar! Barnen sprang upp och ner, höger och vänster. Ja, de var överallt - och de var glada! Otroligt glada!
Här behöver man ju inte ha ögon i nacken liksom, barnen slår sig inte på vassa kanter, utstickande detaljer eller sätter små saker i halsen. Här är det kuddar och nät överallt, och barnen kan härja runt bäst de vill. Något våra barn tokälskar!

Bushuset2 hade också en perfekt liten hörna för barn under 3 år, där Noah kunde vara utan att riskera att fara omkull av springande äldre barn. Där inne satt även jag och Desiree och pratade en del medans ungarna lekte. Finfint!

Jag uppskattade verkligen besöket här, då det fick en att släppa storstadslivet utanför en stund. Men det märktes ju att det var fler som kände så, för vi var inte ensamma! ;) I vilket fall som helst så rekommenderar jag andra att besöka bushuset Torslanda när de är i Göteborg, supertrevligt ställe. Känner du för det så kan du även köpa dig lite fika och sitta ner för att andas lite medans barnen stökar runt!

Om ungarna var lugna på vägen hem? Jodå, vi stannade på McDonalds en bit från Torslanda bara, sen sov de hela vägen hem. Den bästa bilresan på mycket länge, men barnen var väl helt slutkörda kan jag tro.

Bloggskadad som man är så måste man alltid ta kort med andra bloggare! ;)

Gillar

Kommentarer