Bygget fortsätter

En rätt rejäl bloggfrånvaro under helgen som du sett, men det har sin förklaring. Vi har helt enkelt hållt på här hemma, med hallen och väggen som skulle upp. Jag måste erkänna att jag underskattat Conny och hans kunskaper rätt rejält under våra år tillsammans - och det vet jag att jag inte är ensam om att ha gjort.

När han började dilla om att han skulle bygga upp väggen själv, utan snickare, så vart jag nästan orolig. Det kommer ju aldrig gå, tänkte jag. TJI FICK JAG!
Idag står den där. Med hjälp av lite brädor, skruvar och annat så har vi nu en vägg. Utan byggbeskrivning eller nåt, utan med hjälp av hans huvud helt enkelt. Häftigt, om man frågar mig som har tummen mitt i handen :)

Såhär såg väggen ut när den var spacklad och klar så sett men det tog inte lång stund innan jag målat dörrfodren och Conny tapetserat väggen. Så nu är det klart. På bilden nedan sitter ju dock inte de nya listerna uppe heller, inte heller tak- eller golvlister - men det får ni se inom kort :) De sitter på plats nu men nu är väggen liksom aningen barrikaderad av allehandla hallinredning - eftersom hallen är tömd.

Nu står vi i hallen och donar. Jag har rivit tapeter och grejjat så nu är det tapetsering som pågår. Sen ska taket målas om och golvet ska läggas innan möblering sker. Känns kanon. Själv målar jag dörr- och golvlister för glatta livet!

  • Sponsrat
  • 13 visningar

Gillar

Kommentarer